Začetek konca – 1. izdaja

18,50  7,40 

Avtor: Jaka Tomc

Mehka vezava
14,5 x 21 cm
110 strani

2 na zalogi

Zbudil sem se sredi noči. Glava me je bolela kot prasica. Vstal sem s postelje in se opotekel proti kopalnici. Vmes sem brcnil v prazno buteljko, ki je ležala na tleh in se skoraj zvrnil čez kavč. Nekako sem se privlekel do kopalnice, odprl omarico pri ogledalu in požrl demerol. Uscal sem se in se odvlekel proti kuhinji. Ura je bil 2.40 zjutraj. Odprl sem hladilnik, zagrabil pločevinko Heinekena in oddrajsal nazaj v sobo. Ozrl sem se po sobi, a Chrisa ni bilo nikjer. Na mizi je bilo sporočilo. “Sem v Angel’s Cribu. Pridi, ko se zbudiš. Chris”. Ni se mi dalo ven, a tudi tu ni bilo kaj za početi, zato sem se vdal v usodo. Zlil sem vase preostanek piva, pobral jakno s kavča in se oblekel. Zunaj ni več deževalo, zato se nisem trudil z iskanjem dežnika.”

David Locke je mlad pisatelj, ki študira na UCLA, dneve na kampusu pa si krajša z ženskami, drogami in alkoholom. Dokler ne spozna Chrisa Sullivana, ki mu razkrije njegovo pravo poslanstvo.

  • “Slovenski Dan Brown” ~ Žurnal
  • “Fuzija večih žanrov, od komedije, kriminalke, akcije, trilerja pa do roba znanstvene fantastike.” ~ Arhivo
  • “Ko v slovenščini pišoči avtor preplete filmske sekvence Davida Lyncha in Quentina Tarantina v naspidirano in provokativno literarno delo.” ~ dobreknjige.si
  • “Nasploh se zdi, da si mladi pisatelj namenoma ne postavlja mej.” ~ Radio Kaos

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začetek konca – 1. izdaja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja